Свържете се директно с училищата - Сравнете 17 Магистратура в Ислямски науки 2024

17 Магистратура Програми в Ислямски науки 2024

Преглед

А капитанът е завършил степен, че студентите се стремят да увеличат своите знания и умения в областта на тяхната проучване. Обикновено, бакалавърска степен трябва да бъде първият спечелил. Тази степен може да доведе директно до кариера или да нататъшни напреднали изследвания.

Какво е магистър по ислямски науки? В тази програма, студенти вземат по-задълбочен поглед в обхват от теми, свързани с мюсюлманите и исляма в историческите и съвременни перспективи. Всяка програма ще варира, но разбира се теми могат да включват юридически текстове в актове на поклонение; съвременните проблеми в политическата юриспруденция; принципи и практика на икономическата и социална справедливост; съвременната ислямска финанси; Арабски текст четене; и престъпността и философия на наказание в ислямската юриспруденция. Много програми ще изискват краен дисертация или изследователски проект.

Приходи магистърска степен е от полза, като завършилите конкурентно предимство при търсенето на работа.Проучване исляма също така дава на студентите по-добро разбиране на културите, религиозни перспективи, както и хората, с които те ще бъдат взаимодействие и работа с.

Финансовите изисквания свързани с донесла тази степен ще варират от едно място на друго. Студентите, които се интересуват от тази пътека на обучение трябва да се свържат директно на училищата, за да разберете какви ще бъдат обучение и такси.

Индивидите с магистърска степен по ислямски науки имат различни кариери, че те може да избирате. Някои включват пряко участие с ислямската общност, докато други имат по околна среда, които стоят зад кулисите. Заглавия на работа могат да включват държавна служба бързо знаменца, асистент политик, държавен служител, социални изследвания, консултант обществените дела, социална изследовател, и ръководители сметки за връзки с обществеността.Други възможности за кариера, в която си степен могат да бъдат полезни, включват човешки ресурси офицер, оперативен офицер дипломатически служби, пазарни проучвания, и вестник журналист.

Намерете правилната училището днес с помощта на нашата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Ислямски науки
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение