Keystone logo

43 Магистратура Програми в Технологични изследвания Информационни системи Информационни бизнес системи 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Информационни системи
  • Информационни бизнес системи
Области на обучение
  • Технологични изследвания (43)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Информационни системи Информационни бизнес системи

Магистърската програма е предназначена за онези, които вече са успешно завършили бакалавърски изследвания в определена област. Тези степени повишават уменията отвъд уводното ниво и водят до по-голямо владеене на професия. Повечето програми ще продължат от една до две години и ще изискват завършване на проект или теза.

Какво е магистър по бизнес информационни системи? Тези програми подготвят завършилите да управляват и контролират важна информация, използвайки компютърни технологии. Студентите могат да се научат да смесват различни технологии безпроблемно заедно и да улесняват нуждите на големи организации. Те могат също да научат как да споделят важни данни, като същевременно запазват сигурността си. Тези програми могат да помогнат на студентите да станат професионалисти, които могат да осигурят бързи и гъвкави информационни мрежи, които също са сигурни.

Познаването на техниките за хардуер, софтуер и управление на бази данни дава възможност на тези дипломирани студенти да подобрят ефективността на съществуващите информационни системи. Те могат да оценят съществуващите компютърни мрежи и да увеличат максимално оперативната си ефективност. Те също така могат да създават и внедряват нови системи и да водят екипи от други ИТ професионалисти.

Разходите за напреднала степен могат да варират. Студентите трябва да се свържат с отдела за приемане на училищата, които смятат за конкретни подробности. В допълнение към разходите за обучение и материали, също така е необходимо да се предвиди бюджет за пътни разходи и настаняване.

След завършване на магистърска степен по бизнес информационни системи, завършилите са готови за кариера като ръководители на ИТ отдели и ръководители на проекти. Те ще имат разнообразни възможности за индустрии и могат да работят за частния бизнес, неправителствените организации или държавните агенции.Технологичните и телекомуникационните компании наемат тези експерти да наблюдават множество информационни мрежи. Някои по-предприемчиви студенти могат да изберат да започнат свои собствени компании или да работят като консултанти.

Предлагат се онлайн курсове, които лесно разширяват възможностите за учене за чуждестранни студенти. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.