Keystone logo

38 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Архивистика Информационна наука 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Архивистика
  • Информационна наука
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Архивистика Информационна наука

Магистърските степени са достъпни за студенти, които са завършили бакалавърски курс на обучение. В зависимост от областта на обучение, програмата може да включва изследвания, курсова работа и / или стаж.

Какво е магистър по информационни науки? Този тип следдипломна програма обучава студентите в управлението и създаването на информационни системи. Информационните системи са обилни през ежедневието, така че какви програми в информационната наука изследват: как, кога и защо хората използват информационните системи в личния и професионалния си живот. В допълнение към обучението на студентите в етичното използване на информация, тези програми обикновено включват тежки курсове по технологиите, използвани за съхраняване и извличане на данни, което позволява на студентите да манипулират тези системи, за да подобрят сигурността и използваемостта. Опциите за концентрация могат да включват инженеринг на бази данни, библиотечни науки, взаимодействие между човека и компютър или аналитични данни в зависимост от индивидуалната програма и институция.

Програмите за информационни науки осигуряват на студентите най-модерните инструменти, необходими за запазване на конкурентоспособността на днешния пазар на труда. Студентите могат да се научат да управляват информационни системи, да манипулират бази данни и да провеждат съответни изследвания, като всичко това може да ги постави на пътя към успешна кариера в информационната индустрия.

Технологично ориентираните степени могат да включват допълнителни такси за използване в лаборатории и оборудване, което ги прави трудни за ценообразуване, без да се говори на персонала на училищната администрация. Перспективните дипломирани студенти трябва да се свържат с кантората на финансовия ръководител на университета.

Информационната индустрия бързо се разраства, а завършилите с магистърска степен по информационни науки могат да спечелят. Когато има нужда от данни, студентите могат да намерят работа, включително позиции директно в управлението на данни или в анализа. Завършилите могат да преследват кариери като системни анализатори, информационни архитекти, директори на библиотеки, анализатори на използваемостта и цифрови куратори. Публичните и частни библиотечни институции са популярна работна среда за завършилите, но специализациите могат да предоставят и богати възможности в области като уеб програмиране и управление на проекти.

Благодарение на увеличаването на онлайн ученето можете да завършите магистърска степен по информационни науки по ваш собствен начин, ако местните опции нямат необходимата гъвкавост. Направете обучението си за вас; потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.