Keystone logo

62 Магистратура Програми в Технологични изследвания Информационни системи Информатика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Информационни системи
  • Информатика
Области на обучение
  • Технологични изследвания (62)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Информационни системи Информатика

Магистърската програма предлага на учениците възможност да растат в избраните от тях области. След като студентът е завършил бакалавърска програма, тези курсове на обучение предлагат по-нататъшна специализация в областта за подпомагане на перспективите за кариера.

Какво е магистър по информатика? Тази програма помага на учениците да разработят инструменти, които са от съществено значение за навигацията в разрастващите се области на информационните и комуникационните технологии. Софтуерното инженерство, информационните системи и компютърните процеси играят основна роля в развитието на студентите. Студентите могат да се запознаят с курсове по теми в областта на ИТ консултирането, бюджетиране на проекти, инфраструктура, методи за одит и управление на проекти. Освен това, студентите често могат да овладеят общ софтуер за индустрията и да могат да се специализират едновременно в подходите за управление.

Водещите умения, придобити заедно със специализацията в информационните платформи и управленските подходи, придобити по време на обучението, могат да помогнат на учениците да намерят предимство в развиващата се индустрия. Тези ключови неща в бранша могат да помогнат на студентите да придобият по-голям потенциал за кариерно развитие и по-голямо увеличение на заплатите през цялото си време в индустрията.

Определянето на разходите за дадена програма изисква малко проучване на избраната програма и може да варира в зависимост от продължителността на обучението. Програмата може да отнеме около две до три години, за да завърши в зависимост от ученика.

Учениците, завършили магистърска степен по информатика, могат да намерят широк избор от позиции. Студентите често проучват позиции като мениджъри на проекти, ИТ консултанти, анализатори на данни, специалисти по информатика и технологични дизайнери. Тези позиции могат да бъдат намерени в различните отрасли. Докато някои висшисти могат да получат позиции в големи корпорации, други могат да намерят роли в публичния сектор и по-малки фирми. Някои студенти също могат да изберат да работят като независими консултанти със собствен бизнес. В повечето случаи завършилите могат да работят в тясно сътрудничество с въвеждането, управлението и проектирането на сложни информационни и технологични системи.

Редица институции в целия свят предлагат магистърска степен по "Информатика", а онлайн опциите осигуряват по-голям достъп за студенти с ограничен период от време. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.