Keystone logo

229 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Иновации 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Бизнес проучвания
 • Иновации
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (229)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Бизнес проучвания Иновации

  Студентите, които преследват магистърска степен по иновации, се стремят да развият своето образование в бизнеса. Този курс на обучение позволява на творческите мислители да придобият допълнителни знания, за да подкрепят и развиват по-нататък способността си да поддържат конкурентоспособността на предприятията в непрекъснато променяща се икономическа и социална среда.

  &nbsp

  Какво е магистър по иновации? Магистърска програма по иновации отговаря на нарастващата нужда от авангардни стратегии в управлението и рекламата. Променящите се технологии и разширяването на обхвата на глобалния пазар изискват експерти, които могат да тълкуват социалните тенденции и различните култури, за да увеличат растежа на фирмите. Иновационните професионалисти създават нови бизнес идеи, разработват оригинални продуктови линии и предефинират съществуващите стоки и услуги, за да дадат на индустрията свеж поглед към нуждите и желанията на потребителите.

  &nbsp

  Ползите от програмата включват развитие на творческо мислене в целенасочени приложения. Студентът се научава как да изучава социалните елементи и пазарните тенденции и да ги интегрира в стратегии за растеж на фирмите. Вместо да предават статични знания, курсовете дават възможност на студентите непрекъснато да извличат информация от глобалните източници и да станат лидери напред.

  &nbsp

  Разходите за една степен ще варират в зависимост от курсовата програма и местонахождението на колежа или университета. Студентите трябва да разгледат глобалните възможности за намиране на учебната програма, която най-добре отговаря на техните интереси и нужди.

  &nbsp

  Кариерите в тази област се разрастват с продължаващото предизвикателство да останат конкурентни. Иновационните експерти са в голямо търсене в управлението, маркетинга, разработването на продукти и създаването на нов бизнес. Завършилите могат да работят като част от интегрирани екипи в корпорацията или да бъдат ангажирани като независими консултанти, за да спазват настоящите практики и да създават стратегии за подобрение. Разширеното разбиране за икономическите предимства на технологията и способността да се държиш в крак с промените правят иновационния професионалист ценно предимство за всеки бизнес.

  &nbsp

  За да проучите възможностите за разширяване на кариерата си в цял свят чрез магистър по иновации, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.