Keystone logo

3 Магистратура Програми в Козметични науки Разкрасителна индустрия 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Козметични науки
 • Разкрасителна индустрия
Области на обучение
 • Козметични науки (3)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Козметични науки Разкрасителна индустрия

  Магистърска степен осигурява разширено преподаване в областта на проучване, което включва по-конкретни знания, проучване и анализ техники и бизнес умения. Магистърска степен обикновено се фокусира върху един аспект на общо поле на изследване, което прави завършил експерт, който се класира за позиции на по-висша инстанция.

  Какво е магистър по красота индустрия? Тази степен се фокусира върху експертизата на косата, ноктите и кожата грижи. Студентите често научават за инструменти и техники за грижа за тялото, както и химията, участващи в прилагането на продукти за кожата и косата. Бактериология се преподава в програмата, така че учениците да разберат значението на хигиената, за да се предотврати инфекция на работното място. Тъй като това е напреднал степен, учениците научават за техниките за управление, бизнес планове и бюджети, обслужване на клиентите и правителствените регулации.

  С магистърска степен в индустрията на красотата, учениците не само да се насладят на по-висока заплата и позиция на по-висша инстанция, но те често също отидат в бизнес за себе си. Тази индустрия се разраства и добри мениджъри са винаги в търсенето.

  Курсовата отнема около една година, за да завърши, въпреки че учениците могат също трябва да имат професионален опит като изискване за степента. Учениците ще трябва няколко училища, за да научите повече за такси и графици на курса, така че можете да намерите най-добре за вас.

  С магистърска степен в индустрията на красотата, завършили често успяват салони за красота, отговорни за ежедневната работа на цялото заведение. Обслужване на клиенти и удовлетворение са от ключово значение за козметолози, бръснари, талант агенти, продуктови дизайнери и разработчици, персонал за продажби и други в индустрията за красота, делегиране на задачи на служителите в правилните количества и в зависимост от тяхното ниво на умения, като същевременно се поддържа стандарти за работа.Много завършилите дизайн работни графици и актуализира върху всички здравни наредби.

  За да разберете повече за това, което са налични в индустрията за красота програми, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.