Свържете се директно с училищата - Сравнете 104 Магистратура в Индустриално инженерство 2024

104 Магистратура Програми в Индустриално инженерство 2024

Преглед

A Магистър по индустриален мениджмънт е за студенти, които искат да изследват курсова концентрира върху индустриална бизнес и мениджмънт инженеринг. Холдинг напреднала степен в тази област осигурява конкурентно предимство в тази изключително трудна област.

&nbsp

Какво е магистър по индустриален мениджмънт? A Магистър по индустриален мениджмънт подготвя ученици със съществени познания, като например провеждането и организацията на промишлени процеси. Участниците ще се запознаят с основните градивни елементи на анализ системи, индустриален мениджмънт съоръжения и международната търговия. Студентите могат да изберете опциите от широка гама от курсове, които съответстват на техните интереси; това може да включва управлението на инженеринг, международно управление на технологиите и човешките фактори в инженеринг.

&nbsp

Има множество причини, поради които студентите решават да следват магистратура по Индустриален мениджмънт.Програмата учи различни концепции, включително управление на информационни системи и управление на международните технология. Освен това, напреднал степен в тази област дава възможност на хората да напредне бързо в държавни агенции, производствени фирми и компании за превоз.

&nbsp

Цената варира в зависимост от институцията, и е с продължителност между една и три години. Необходимо е за кандидат-студенти за изследвания на училището добре, за да се гарантира, че програмата предлага вписва очакваното им цели.

&nbsp

Лица, които са получили своята магистърска степен се намират в голямо търсене на няколко позиции, като производствен директор, транспортиране координатор, мениджър системи или производство на надзорник. Тези възможности за работа стават все по-конкурентни.Студентите ще се развиват по-силна индустриална фондация за управление, като се научите как да си взаимодействат с преподаватели, студенти и професионалисти в индустрията чрез интензивно учене.

&nbsp

Международни и вътрешни опции са на разположение в различни университети. Онлайн програми са идеална възможност за студенти, живеещи по света, които имат ограничен достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да намерите най-доброто училище за вас, потърсете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Инженерни проучвания
 • Индустриално инженерство
Области на обучение
 • Инженерни проучвания (104)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение