Свържете се директно с училищата - Сравнете 37 Магистратура в Индустриален дизайн 2024

37 Магистратура Програми в Индустриален дизайн 2024

Преглед

Студентите, които искат да станат професионалисти в областта на индустриалното проектиране, се насърчават да следват магистърска степен по индустриален дизайн. В тази програма, студентите ще се научат да прилагат различни дизайнерски практики и техники, за да се развие опростен завършен промишлен дизайн.

&nbsp

Какво е магистър по индустриален дизайн? Магистър по индустриален дизайн е програма, която учи студентите как да развиват качествени промишлени дизайни чрез творчески и ефективен процес. Учениците, които завършват програмата, са снабдени с необходимите знания и инструменти, за да създадат проекти, които са в състояние да подобрят обществото и потребителите. Учениците се учат как да проектират продукти и планове, които могат да подобрят много различни индустрии, включително осветление, графики, автомобили, опаковки, мебели, изложби, архитектура, видео, продукти, медицинско оборудване, настолни и др.

&nbsp

Учениците, които успешно получават магистърска степен по индустриален дизайн, ще бъдат въоръжени с образованието и опита, необходими за преследване на успешна кариера в индустриалния дизайн. Тъй като програмата предлага толкова голямо разнообразие от фокус области, студентите могат да се специализират в област, в която са най-привлечени.

&nbsp

Разходите за магистърска степен по промишлен дизайн варират в зависимост от избраната институция и нейното местоположение. Повечето програми могат да бъдат завършени до две години, ако студентите се запишат в програмата на пълен работен ден.

&nbsp

Студентите, които притежават магистърска степен по промишлен дизайн, са оборудвани да следват професионални кариери в различни индустрии, включително: дизайнер на изложби, промишлен дизайнер, преподавател по преподаване, преподавател в средното училище, преподавател във висшето образование, мениджър по продажбите, изпълнителен директор по рекламиране и други кариери, свързани с промишления дизайн. Магистър по индустриален дизайн може да бъде полезен и в други кариери, като продажби и маркетинг.

&nbsp

Магистър по индустриален дизайн осигурява опита и знанията, които студентите трябва да осигурят високопоставени позиции в промишлеността и промишлеността за разработване на продукти. За да научите повече за това как можете да кандидатствате за магистърска степен по индустриален дизайн, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Проектантски проучвания
 • Индустриален дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (37)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение