Свържете се директно с училищата - Сравнете 31 Магистратура в Икономическа политика 2024

31 Магистратура Програми в Икономическа политика 2024

Преглед

Най-големите актьори в една икономика, направи най-голямо влияние върху общите пазарни условия. Правителствата, банки и частни корпорации трябва да създадат стратегии, които да разпределят ограничените ресурси по най-ефективния възможен начин. Тези, с магистърска степен по икономическа политика имат уменията на тези организации зависят да анализира информацията и създаване на ефективни програми.

Какво е магистър по икономическа политика? Това е разширена степен, която подобрява обучението на студенти извън нивото на възпитаник. Тя се фокусира върху основните теории на икономиката, тъй като те са свързани с политически решения. Учениците изследват теми, важни за микро- и макроикономическите перспективи. Области на фокус включват данъчната политика, търговски споразумения и обществени програми. Завършилите могат да идентифицират неефективност и да правят предложения за оптимизиране на функцията на мащабни организации.

Възпитаник ще са развили напреднали критично мислене и умения за общуване.Освен че е в състояние да анализира потенциалните резултати от промените в политиката, тези студенти се обучават да създадат подробни доклади и презентации, които синтезират сложни идеи в достъпен и разбираем формат. Тези програми също дават възможност на студентите да започне да работи с най-новите софтуерни инструменти за събиране и анализ на данни.

Разходите за магистър по икономическа политика ще зависи от институцията избора на студента да присъстват. Препоръчително е студентите да се свържат признанията отдели на училищата се счита за по-подробна информация относно таксите и обучение.

Завършили са пригодни за заетост в много области. След завършване на програмата си, много от тях са в състояние да преминете в съществуващите им кариера. Правителствата, банки и частни корпорации всички изискват услугите на тези възпитаници. Те си намерят работа като анализатори и консултанти. Някои от тях са успешни в управленски роли за обществени програми.Други избират да продължат образованието си и да завърши докторска програма. Тези ученици са се класирали за кариера в научните среди.

Важно е да се помисли за най-много опции е възможно, преди да вземе решение относно програмата. За чуждестранните студенти и работещи професионалисти, онлайн курсова осигурява качествени образователни възможности, които се вписват в рамките на географските и насрочване на ограничения. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Политология
  • Икономическа политика
Области на обучение
  • Правни науки (31)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение