1 Магистратура Програми в Управленски науки в Норвегия за 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Управленски науки

    Норвегия е открит като топ дестинация за завършил проучването. Студенти от цял ​​свят избират да учат в Норвегия, поради отличните академични институции, високо качество на живот, расте международни студенти, красива природа, и изобилие от дейности на открито. Като магистърска степен по мениджмънт в Норвегия ще предостави също така възможност да прилага теорията и знания научили в класната стая на реални житейски ситуации.

    С магистратура по мениджмънт в Норвегия, студентите ще получат солидна основа на бизнес принципите, с фокус върху управлението. В продължение глобализираната икономика, управление често ще бъдат разгледани чрез международна перспектива. В Норвегия, магистърска степен по управление на програмата се състои от курсова работа, практикум, научни изследвания, проекти, и магистърска теза.Студентите могат да се специализират в областта на интерес, като например международното управление, управление на проекти, управление на публичния, и стратегическо управление, наред с много други,

    Обърнете внимание по-долу в магистърска степен по управление на програми в Норвегия, за да намерите този, който ви подхожда най-добре!