36 Магистратура Програми в Управленски науки в Канада за 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (36)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Управленски науки

Магистър по мениджмънт е завършил ниво академична програма предлагат на бизнес училищата за студенти, които са заинтересовани да поемат ръководни роли в рамките на организации или стопански дейности в кариерата си. Структурата на програмата на магистър по мениджмънт е подобно в някои начини за магистърска степен по бизнес администрация, но се фокусира върху по управление на специфични понятия, като например Етичния вземането на решения, бизнес култура, стратегическо управление, Право Бизнес, Маркетинг, Human Управление на държавните ресурси отношения, изследване на операциите и др. Университети и бизнес училища в офертата Канада Магистър по управление на студентите завършили свързани бакалавърски програми.

Няколко области на специализация са на разположение на капитана на управление студенти в Канада.Например, студентите могат да се съсредоточат върху по Международен мениджмънт, счетоводство, финанси, информационни системи за управление, Маркетинг, Организационно поведение, науката за управление, управленски Икономика и повече. Магистър по управление на програми се различават по продължителност и график проучване, което тя винаги е добра идея да се свържете с университета в Канада предлага програмата на интереси пряко само в една минута, с използване на удобен уеб формуляр на програма "е информационна страница, свързани по-долу .

За да се изгради ценните академични квалификации, които ще доведат до възнаграждаване кариера в бизнеса лидерство, магистър по мениджмънт е високосна в правилната посока. Превъртете надолу и кликнете за да прочетете повече за възможностите си в Канада, днес!