6 Магистратура Програми в Управленски науки в Дания за 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Управленски науки

    Магистър по мениджмънт е завършил степен, която проверява притежателят му има солидни познания в областта на уменията и концепции от съществено значение за етично, ефективно управление. Бизнес училищата в Дания разглежда заявления от кандидатите, които имат бакалавърска степен за вход в международно призната магистърска програма по управление на програми. Студенти, приети през Магистър по управление на програми в Дания често вземат курсове, които дълбоко разследване на понятия като бизнес култура, Корпоративни финанси, статистика, изследвания Маркетинг, Корпоративни комуникации, лидерство, Етичен вземането на решения, стратегическо управление и др.

    На разположение в университетите и бизнес училищата в Олборг, Копенхаген Esbjerg, Fredriksberg, Lyngby и в цяла Дания, магистър по управление на програми обикновено последните две години, но също са на разположение на пълно или непълно работно време.Някои магистър по управление на учениците са наскоро завършили студенти от програми, свързани с бакалавърска степен, а други имат няколко години професионален опит и се интересувате от възможно повишение или промяна в кариерата си. Специализации в операции и управление на иновациите, Global Management, геоинформатика, управлението на риска и безопасност, устойчиво енергийно планиране и управление и още са на разположение на бизнес училищата в Дания.

    Превъртете надолу, за да прочетете повече за капитана на възможностите на програмата за управление на разположение на акредитираните университети в Дания, и се свържете с училищата тук, днес!