339 Магистратура Програми в Управленски науки в Великобритания за 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Великобритания
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (339)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Управленски науки

    Магистър по Мениджмънт е завършил образователно-квалификационна степен, която свидетелства за знаменосец е дълбоко разбиране на основните понятия и умения, необходими за успешно поеме лидерска позиция в рамките на организацията. Отвори Последната бакалавър "и възпитаници, както и тези с няколко години " трудов стаж, магистър по управление на програми се предлагат в редица международно признати университети и бизнес училища във Великобритания. Студенти, приети през Магистър по управление на програми във Великобритания често се специализират в една тема, която е свързана с избраната от тях кариера, например: организационно управление, международен мениджмънт, корпоративното управление, Sports Management, управление на транспорта, Public Sector Focus и така нататък.

    Някои понятия са основни участници в учебната програма, съставляващи Майстор на програми за управление на степен във Великобритания.Такива индивиди включват бизнес култура, икономика, счетоводство, предприемачество, финансова отчетност, управление на човешките ресурси, операции и логистика, информационни технологии и др. Магистър по управление на програми в Обединеното кралство може да се приема на пълен работен ден или на непълно работно време, а някои дори са достъпни онлайн, за да се проучи възможността за по-широк кръг от кандидат-студенти.

    Това време "е сериозно да се замислят за това как магистърска степен по мениджмънт може да се възползват вас, академично и професионално. Превъртете надолу и прочетете повече за наличните възможности в бизнес училища във Великобритания, днес!