Свържете се директно с училищата - Сравнете 28 Магистратура в Телевизионни науки 2024

28 Магистратура Програми в Телевизионни науки 2024

Преглед

Получаване на магистър в телевизията изследвания изисква задълбочено изследване чрез акредитиран университет програма. Студентите, които желаят да увеличат своите възможности за кариера след дипломирането ще трябва да разгледат много възможности, които съществуват за тях от една институция в друга.

&nbsp

Какво е магистър в областта на телевизионното изследвания? Студенти с творчески умове и страст за филм, често установяват, че те са съставени към телевизионните и филмови индустрии. Стремеж следдипломно образование в телевизията често включва изучаването на цифров филм, историята на телевизията и киното, както и социалните и политическите аспекти на филм и как те влияят на публиката. В рамките на телевизионни проучвания, учениците могат да избират по-специфични области на проучване, които се харесват на индивидуалните им способности и интереси.

&nbsp

До получаване на образование магистърска степен в телевизионни проучвания, студентите могат да получат практически опит, необходим за да оказва въздействие в днешния TV и филмовата индустрия.Post-град образователна изследване може да отвори нови врати за работа в мрежа и изграждане на кариера.

&nbsp

Когато се опитвате да планират бъдещето си за цената на един майстор в телевизията изследвания програма, важно е учениците да разберат различните ставки за обучение, които са въведени от една институция в друга. Цената на обучението може да варира значително в различните региони на света, и това може да се дължи на фактори като програма популярност, размер институция, или уважаваната инструкция. Учениците могат да работят с финансов съветник в тяхното училище на лихва за определяне на разходите за попълването избраната от тях програма.

&nbsp

След дипломирането си, студентите могат да търсят работа в области като сценарист, сценография за телевизор или театър, и филмова продукция. Възможностите в телевизионната индустрия са безкрайни, с десетки лица, необходими на един комплект за производство на телевизионно шоу или филм.За студенти с интерес към повишаване на знанията на телевизията и свързаните с тях технологии, да научат повече за магистър в телевизията изследвания програма може да им помогне да изберете правилния специалността в рамките на областта.

&nbsp

За да кандидатствате онлайн за образование, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Телевизионни науки
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение