6 Магистратура Програми в Изследвания на неравностойността 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Науки за социална устойчивост
  • Изследвания на неравностойността
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Изследвания на неравностойността

    Магистърската степен помага на студента да разбира по-добре предмет извън бакалавърската програма. Тези дипломирани степени обикновено изискват повече изследвания и задълбочено изучаване. Освен това магистърските степени обикновено отварят вълнуващи кариерни пътеки за завършилите, които са склонни да плащат повече от работни места, които изискват само бакалавърска степен.

    Какво е магистър по изучаване на неравенството? Тези програми за магистърски програми се фокусират върху неравенството между мъжете и жените по света. Курсовете могат да се съсредоточат и върху пресечните точки на неравенството като раса, сексуална ориентация и икономическа класа. Учениците научават за историята на това неравенство и изучават теории за това как да се увеличи равенството в бъдеще. Учениците се научават да гледат обществото чрез социални, културни и икономически лещи, за да разберат по-добре силите, пораждащи неравенство. Много програми за магистър по неравнопоставеност изучават две години, за да завършат студент на пълно работно време.

    Студентите, които преследват магистърска степен по изследване на неравенството, могат да развият чувство за съпричастност към хора, които не са като себе си. Това чувство може да им служи добре в личните и кариерни начинания. Освен това завършилите обикновено оставят тези програми с невероятни научни и комуникационни умения, които са ценни за много работодатели.

    Няма две програми за магистърска степен в изследванията за неравенство, които са еднакви. Цените за обучение могат да варират в различните страни, региони и отделни университети. Учениците трябва да проверят във всяко училище да определят потенциалните разходи.

    Завършилите с магистърска степен по "Изследвания за неравенство" могат да имат процъфтяваща кариера в социалната справедливост. Някои дипломирани студенти продължават да бъдат директори или дори основатели на организации с нестопанска цел, които работят с маргинализирани хора, за да създадат по-справедлив свят. Други могат да работят в рамките на правителствени организации за социални грижи, които управляват екипи от хора, които работят директно с хора в нужда. Още хора с тази степен работят в правителствата като политически съветници. Тези съветници анализират предложените политики, за да разберат потенциалното въздействие върху маргинализираните общности.

    С онлайн програми, много студенти получават дистанционно магистърска степен по неравнопоставеност. Други избират местни университети, а някои студенти пътуват в чужбина за обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.