1 Магистратура Програми в Изследвания на бедността 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Науки за социална устойчивост
  • Изследвания на бедността
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Изследвания на бедността

    Постигането на магистърска степен може да отвори вратата за по-високи кариери за заплати с най-високи отговорности. Докато предпоставката е бакалавърска степен, магистърската степен отнема само една до две години, за да завърши.

    Какво е магистър по изучаване на бедността? Студентите, които избират да търсят такава степен, могат да съсредоточат енергията си върху курсове, обхващащи политика, социални промени, икономика на развитието и много други. За студенти, които биха искали да анализират глобалното развитие и как бедността е свързана, тази степен може да бъде подходяща. Курсовата работа често е предназначена да помогне на студентите да разберат предизвикателствата, които идват с развиващия се свят и как те биха могли да отговорят на споменатите предизвикателства.

    Студентите, които търсят магистърска степен по изследване на бедността, могат да получат шанс да развият нова социална осведоменост и разбиране за това как да работят добре с другите в групови усилия, които могат да им помогнат както в професионалния, така и в личния си живот. Освен това, те могат да получат умения да мислят критично за световните икономически проблеми чрез глобална леща.

    Разходите за магистърска степен обикновено зависят от това къде се намирате и коя институция възнамерявате да посетите. Продължителността на времето за обучение също е фактор в ценообразуването.

    Степента на обучение по бедност може да подготви студентите за различни възможности за кариера в областта на икономиката и социалната справедливост. С магистърско образование, те могат да влязат в кариера като изследователи на бедността. Изследователите се стремят да разработят политики, които могат да облекчат бедността чрез разбиране на факторите, които засягат бедните. Освен това притежателите на дипломи могат да търсят позиции като международни социални работници, да помагат на по-малко щастливи в световен мащаб и да работят с фондации за намаляване на бедността и за справяне с проблемите на общността. На макро ниво много хора могат да намерят работа като привлекателен за общността разработчик. Те биха могли да бъдат включени в организацията на общността и социалното планиране.

    Програми, които наблягат на изучаването на бедността, могат да бъдат намерени в много различни университети. Ако не живеете достатъчно близо, онлайн класовете могат да са за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.