60 Магистратура Програми в Наука на наследствеността 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Културология
  • Наука на наследствеността
Области на обучение
  • Социални науки (60)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Наука на наследствеността

    Увеличете възможностите си за приходи и възможности за кариера с магистърска степен. Тези усъвършенствани академични данни могат да Ви подготвят да кандидатствате за докторска степен или да работите в нова област. Повечето програми варират от една до две години.

    Какво е магистърска степен по наследство? Програмите осигуряват задълбочено проучване на световното наследство, както нематериално, така и осезаемо. Областите на обучение могат да варират от местно до глобално и преди всичко да се фокусират върху културни движения, обекти, традиции и практики. Студентите могат да избират опции, за да придобият повече знания в определени области. Курсовата работа може да включва мултикултурни, многоезични, мултиетнически и многонационални групи. Получените знания могат да помагат на учениците да преподават различни културни различия и да анализират културни, политически и социални действия.

    Студентите в програма могат да усъвършенстват много полезни умения. Общественото говорене е умение, което може да достигне до много аспекти на живота от работа до доброволческа дейност за общуване на общността. Академичните писмени и изследователски умения могат да помогнат на учениците в академичните среди и корпорациите.

    Разходите за посещение варират в зависимост от институцията, продължителността на програмата и други фактори. Проучете променливите преди да вземете решение за правилната програма.

    Повечето студенти с магистърска степен по наследство изучават традиционен академичен маршрут, който се фокусира върху изследователски проекти, обучения и архивиране. Музеите и архивните институции могат да предоставят възможности за работа на завършилите. Студентите също се разклоняват извън традиционните и преследвани длъжности като директори по връзки с обществеността, телевизионни оператори, маркетингови анализатори и журналисти. Студентите могат да използват своите придобити знания и опит, за да имат положително въздействие върху света и свързаната глобална мрежа чрез застъпничество, разпространение на политики и информация.

    Студентите могат да избират между живеене в чужбина, да учат на местно ниво или дори да се възползват от гъвкавостта на онлайн класна стая. Започнете процеса с търсенето на програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.