92 Магистратура Програми в Наука за храните и напитките 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Наука за храните и напитките
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (92)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Наука за храните и напитките

    След като завършите бакалавърска степен, че или може да започне кариерата си или да изберат да продължат обучението си, като печелите магистърска степен. Последната опция ви позволява да се подготви за по-напреднали в кариерата и да скочи по-напред, отколкото ако започва да работи веднага.

    Какво е магистър по храни и напитки изследвания? Това поле се фокусира върху подготовката и обслужването на храна. Учениците вземат курсове, които да ги подготвят да разберат операциите в ресторант или кетъринг бизнес и влиза лидерска позиция в такова предприятие. Курсовете могат да се фокусират и върху страната политика на проучвания за храна и напитки, ако студентът е по-заинтересувани да станете работник и безопасността на храните или инспектор. Програмата за храни и напитки проучвания обикновено не включва кулинарното изкуство.

    Получаването на майстор в храни и напитки изследвания в полза на студентите като им помага да развият управленските и комуникационни умения, необходими, за да процъфтяват.Холдинг напреднала степен може да се даде възможност на завършилите да печелят по-висока заплата, след като те влязат кариерата си.

    Има много променливи, които влияят на цената на изкарва Магистър по храни и напитки изследвания. Трябва да проуча специфичната програма и училището преди да се запишете за да се разбере това, което таксата за обучение ще бъде и какви други такси ще бъде отговорен за.

    Кариери разположение на завършилите храни и напитки проучвания са многобройни. По същество, те са в състояние да въведете всяка административна позиция в областта на хранителните услуги или храна гостоприемство. Те включват оператори, ресторант или кетъринг мениджъри, специалисти инвентаризация, както и мениджъри помощник. Също така е възможно да се работи в канализацията и безопасност, като се превърне специалист канализация или здравен инспектор.

    Вземете следващата стъпка към кариерата си, като записване в програма храна и проучвания напитки.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.