Keystone logo

88 Магистратура Програми в Педагогика Изследване на образованието 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
Области на обучение
  • Педагогика (88)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Педагогика Изследване на образованието

Магистърската степен е резултат от години на обучение в дипломирана програма. Такава степен се квалифицира като завършилите специалисти в определена област и може да ги постави на правилната посока за получаване на докторска степен.

Какво е магистърска степен в образованието? Тази дипломна програма може да подобри изследователските умения на учениците, тъй като те се отнасят до образователните теории и системи. Студентите трябва да могат да завършат с задълбочено разбиране как да провеждат и анализират собствените си изследвания, за да направят подобрения в образователните и академичните програми. Необходимите курсове в тази програма могат да включват класическа теория на тестовете, инференциална статистика, организационна теория, събиране на данни, оценка на параметрите и оценка на проектирането.

За образователната степен следва да се подготвят специалисти за работната сила. Чрез курсовете студентите могат да подобрят своите аналитични, комуникационни умения и умения за работа в екип, които могат да им помогнат да си осигурят работа в областта на изследванията след дипломирането.

Има много фактори, като например дали даден студент може да се ангажира с пълен работен график, което може да засегне програмните разходи. Най-добрият начин за студентите да разбират напълно разходите е да се свържат с училището по техен избор за повече информация.

Завършилите образователна степен трябва да могат да намерят работа в различни области и организации, включително университети, финансови институции, училищни райони, организации с нестопанска цел или други бизнес сектори. Те могат да намерят работа като учебни директори, да разработят нови учебни планове за училищата, които да следват, или да служат като съветници или съветници, като помагат за прилагането на резултатите от научните изследвания в реални ситуации. Други потенциални кариери включват анализатор на данни, координатор на научните изследвания, администратор на образованието, водещ изследовател и консултант по измерване.

Програмите за онлайн образование са достъпни в училища в целия свят. Тези програми могат да бъдат особено привлекателни за студенти, които имат работа на пълен работен ден, живеят в селски райони или по друг начин не могат да се ангажират с традиционни програми за колежи. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.