Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Магистратура в Управление и човешки ресурси 2024

1 Магистратура Програми в Управление и човешки ресурси 2024

Преглед

Трудът, предоставена от служителите е от решаващо значение за успеха на бизнеса. Държавните агенции също са в конкуренция за привличане и задържане на най-добре квалифициран персонал, който е защо организациите се нуждаят от най-напредналите умения на тези с магистърска степен в Executive Управление на човешките ресурси.

&nbsp

Какво е магистър по управление на изпълнителния човешките ресурси? Това е следдипломна степен, че по-нататъшно развитие на уменията на човешките ресурси професионалисти. Тези програми гледат на организационните въпроси посредници са изправени и подготвят студентите със стратегии за преодоляване на предизвикателствата. Студентите обхващат теми, свързани с трудовото право, договори и социални пакети, тъй като те се запознаят с софтуерни инструменти и организационни структури, често използвани от големи компании. Други теми на изследване може да включва членуващи в профсъюзи, обучение на персонала и международни тенденции на труда. Специализация често е възможно, и някои от тези програми се фокусира конкретно върху въпросите на трудовото пред уникални индустрии.

&nbsp

Подобно на много следдипломни изследвания, тези програми повишават способностите за комуникация и ръководството на студенти. Завършили са придобили умения, необходими за да се мотивират служителите и разрешаване на конфликти. Те се учат да идентифицират квалифицирани кандидати за работа, за да запълни нови позиции. В напредналите нива, тези висшисти са в състояние да създадат наемане кампании и посъветва ръководителите на възможни стратегии за най-високо ниво за посрещане на нуждите от персонал тяхната организация.

&nbsp

Цената на магистърска степен в Executive Управление на човешките ресурси варира от институция. Студентите са насърчавани да се свържете с училищата, които ги интересуват за конкретна информация за такси и обучение.

След завършване на една от тези програми, завършилите могат да бъдат квалифицирани, за да се предположи, ролки за управление на ниво в отделите по човешки ресурси на всяка голяма организация мащаб.Уменията на тези специалисти са приложими в много различни индустрии и сектори на икономиката. Някои могат да се специализират в нуждите от персонал за определени отрасли или райони. Международните посредници също наемат експерти на високо ниво човешки ресурси за управление на въпроси, пред които са изправени работниците мигранти.

&nbsp

Важно е да се започне при отчитане на всички налични възможности за продължаващо обучение възможно най-скоро. Изпълнителни програми често са проектирани специално за работещи професионалисти и предлагат много полезни онлайн курс. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Управленски науки
  • Програми за действащи мениджъри
  • Управление и човешки ресурси
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение