Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Магистратура в Изпълнителен мениджмънт 2024

1 Магистратура Програми в Изпълнителен мениджмънт 2024

Преглед

Лидерството е рядко качество. Отнема известно, ясна мисъл и смелост да направи важни решения, които дават резултати. Правителствени агенции, неправителствени организации и бизнеса всички се нуждаят от възможностите на тези с магистърска в Executive Management.

&nbsp

Какво е магистър в Executive Management? Тя е модерна степен, че подготвя студентите за управленски роли в рамките на всяка организация. Това е един добър вариант за тези, които вече имат опит в бизнеса, икономиката и финансите. Тези програми повишават лидерски способности на учениците и да ги подготвят за по-високи нива на отговорност. Студентите започват чрез преразглеждане основния бизнес учебна програма, която обикновено включва организационната теория, търговското право, финанси, счетоводство и икономика. Разширени теми фокусират върху мотивиране на служителите, разрешаване на конфликти и разпределението на ресурсите.

&nbsp

Завършили са оборудвани с необходимите умения, за да се осигури лидерство в сложни и изискващи управленски роли. Те са обучени да анализират резултатите и да отговорят на предизвикателствата, без колебание. Освен създаването на ред в досегашната работа на процеси, те са в състояние да изготвят и прилагат нови бизнес функции и повишаване на производителността. Студентите също така да се запознаят с актуалните бизнес инструменти, използвани за подобряване на ефективността и печалбата.

&nbsp

Цената на един майстор в Executive Management ще зависи от институцията, че студентите желаят да присъстват. За подробна информация за таксите и обучението, студентите трябва да се свържат с признания отдел на университетите те интересуват.

&nbsp

След завършване на една от тези програми, завършващи често са готови да засилят в ръководна роля в всякакъв размер фирма. Те може да се осъществява и по съществуващите си кариера.Също така е възможно да се намери работа управление на държавни проекти или организиране на функциите на организации с нестопанска цел. Докато уменията, придобити са приложими в отделните индустрии, студент може да пожелае да е фокусирано върху определен пазар. Някои висшисти предпочитат да работят самостоятелно и да си намерят работа като консултанти или анализатори.

&nbsp

Важно е да се започне проучване на всички налични опции веднага. Някои студенти може да предпочитат традиционните среди класната стая, но много онлайн програми все още предлагат качествено образование. За тези, с график или географски предизвикателства, дистанционно обучение е отличен начин да се ускори кариера. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Управленски науки
  • Програми за действащи мениджъри
  • Изпълнителен мениджмънт
Области на обучение
  • Управленски науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение