Keystone logo

11 Магистратура Програми в Професионални науки Изкуство и дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Професионални науки
 • Изкуство и дизайн
Области на обучение
 • Професионални науки (11)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Професионални науки Изкуство и дизайн

  A Магистър по професионални изследвания (MPS) е степен след степен бакалавър проектирани да съчетават практически знания, опит и анализ в интердисциплинарна област, с цел да се фокусира по-специално в рамките на тази област.

  Какви са професионални изследвания в изкуство и дизайн? A Магистър по професионални изследвания с тази концентрация може да усъвършенствате в по прилагани области като осветление или интериорен дизайн или може да изглежда изключително към компютър и уеб разработка на игри. Курсова работа може да включва класове в проектирането и концепция, психология, компютърни науки, прилагане и устойчивост, стратегически мениджмънт, икономика, управление на проекти, както и брандинг и маркетинг. Този тип степен се стреми да подготви висшисти за активни роли лидерство в реални проекти, от визуализация до завършването му.

  Един от най-големите ползи за професионален проучвания програма е в размер на контакт студент опит с лидери в своите области на изследване. Така например, в магистърската програма на разработка на игри, учениците могат да работят заедно с професионални разработчици време проекти, както и да имат възможност да демонстрират своите собствени проекти за лидерите в индустрията. Учениците могат да подхранват отношения, които се движат извън класната стая и в техните кариери.

  Цената на една степен може да варира от университет в университет. Свържете се с училището по ваш избор, за да разберете подробности относно обучение и регистрационни графици.

  A Магистър по професионални изследвания в изкуство и дизайн може да предложи много възможности за кариера на завършилите. Специфично проучване може да доведе до положение, в интериорния дизайн за здравната индустрия.Налице е необходимост за професионалисти, както в частния сектор и в общности за устойчиво планиране и развитие. Осветление дизайн има приложение във всички области на архитектурата, от корпоративно седалище в театъра. Игралната индустрия се стреми новатори, които имат образование и опит, за да донесе на своите творения на пазара. Дизайн и развитие на умения за заетост са силно в областта на електротехниката, наред с други области.

  Разгледайте нашата богата база данни за програми, които ви показват как да се предприеме следващата стъпка в професионалната си кариера в изкуството и дизайна. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.