Keystone logo

17 Магистратура Програми в Науки за живота Зоология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за живота
  • Зоология
Области на обучение
  • Науки за живота (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Науки за живота Зоология

Магистърска степен е напреднала степен, че се преследва, след като завършва бакалавърска програма. Това е начин да се диференцират студенти от връстниците си, които могат да имат подобни квалификации, но имат само един студент образование. A Магистър по Зоология / животновъдни науки фокусира върху всичко, отнасяща се до животни и подготвя студентите за различни възможности за професионално развитие.

Какво е магистър по Зоология / Animal науките? Тази степен е добър избор за тези, които се грижат за здравето и функциите на всички видове животни. Типични програми включват курсове в профила области като животни за спътник и спорта, селскостопански животни, поведението на животните, жилища и хуманното отношение към тях, управлението на животните и храненето, здравето на животните и медицината, и генетиката на животните и отглеждането. По-голямата част от програмите ще работи с кучета, котки, коне, говеждо месо и млечни крави, овце, прасета, елени, птици и кози, въпреки че някои курсове могат да се фокусират върху други видове.

Изкарва Магистър по Зоология / животновъдни науки е полезно в редица начини. Тя дава завършилите конкурентно предимство и подобрява тяхното потенциал за печалба. Той също така им дава както професионални и личностни умения, които могат да се използват през целия си живот, като например анализ и решаване на проблеми и за това, на нуждите на животните, така и за обществото.

Има много международни университети, които предлагат възможност да спечелят Магистър по Зоология / животновъдни науки. Защото всяка програма се различава по времетраене и специализирани курсове, цената варира, както добре. След като стесните търсенето си, обадете се на училището директно да разберете какви разходи са ангажирани.

Има много кариери на разположение за тези, с магистърска степен по Зоология / животновъдни науки. Завършилите са подготвени за кариера в научните изследвания в много области. Те също могат да работят в оценка, консултации, разработване на продукти, преподаване, и журналистиката.

Ако печелите онлайн степен е за предпочитане, консултирайте се с Вашия училище, за да видите какво се предлага. Много програми предлагат дистанционно обучение за някои или всички курсове. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.