Keystone logo

3 Магистратура Програми в Електроенергия Енергийно инженерство Енергийно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Електроенергия
  • Енергийно инженерство
  • Енергийно инженерство
Области на обучение
  • Електроенергия (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Електроенергия Енергийно инженерство Енергийно инженерство

Разнообразна областта на техниката, която се занимава с енергийната ефективност и услуги, фасилити мениджмънт, машиностроителен завод, спазването на екологичните стандарти и алтернативна енергия, енергия Инженеринг е бързо развиваща се като световното търсене на енергия увеличава експоненциално всяка година. Магистър по енергийни студенти Инженерни научете повече за макро-последици от тяхната работа, като се отчитат ползите за околната среда и недостатъците на някои енергийни източници, като ще се превърне експерти в практическите аспекти на овладяване, използване и разпространение на енергия от различни източници.

Магистър по енергийни студенти Инженеринг могат да изберат да се специализират в редица конкретни области, като например ядрената енергия, енергийна оптимизация на сгради, тревен чим Management, управление на околната среда, Oil и Gas Engineering и устойчива енергия.Изграждане на знания и умения, установени в бакалавърска степен по инженерна област, Господар на енергия Инженеринг продължава фундаменталните курсове в напреднали математика и физика, съчетани с фокусирани лекционни курсове в посоката на движение на концентрация. На разположение в университети и институции в Африка, Америка, Азия, Европа и Океания, има десетки акредитирана магистърска програма по Програмите за енергийна Инженеринг за избор, всички с добре подготвени и опитни служители.

За да научите повече за магистър по Програмите за енергийна Инженеринг, просто превъртете надолу и кликнете за да прочетете повече. Можете да изиска информацията да се изпраща директно до училището само за една минута, с използване на удобен уеб-форма.