Свържете се директно с училищата - Сравнете 101 Магистратура в Електроника 2023

101 Магистратура Програми в Електроника 2023

Преглед

Electronics е под-дисциплина на инженерите, и ви позволява да се специализира в проектирането на устройства и системи, базирани на печатни платки. A магистър по електроника и телекомуникационни означава изучаване на широк кръг от теми, включително физика, химия и математика. Областта на телекомуникациите и разширява този обхват, и означава, че може да се специализират в нищо от сателити в космоса с интернет. Това е вълнуваща нова област, която може лесно да бъде свързано с икономика и бизнес, както и за студенти, търсещи обещаваща кариера, магистър по електроника и телекомуникационни е първата стъпка.

С магистратура по електроника и телекомуникации, има голямо разнообразие на специализация области, които са възможни, като например управление на мрежата, цифрови медийни технологии, микроелектронни инженерство, компютърни мрежи инженерство, информационни електроника, комуникационни електроника, и много повече.Студентите магистърска степен по електроника и телекомуникации трябва да имат подходящо образование и опит, специфични за всяка програма.

Тази страница има редица магистър по електроника и телекомуникационни програми, предлагани от университети в различни страни по целия свят. Ако проявявате интерес в преследването на тази степен, след което превъртете надолу, за да намерите програмата за вас!

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Технологични изследвания
 • Електроника
Области на обучение
 • Технологични изследвания (101)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение