Свържете се директно с училищата - Сравнете 172 Магистратура в Екологично инженерство 2024

172 Магистратура Програми в Екологично инженерство 2024

Преглед

Околната среда индустрия е един от най-бързо развиващите се индустрии днес, което представлява постоянно по-голяма част от националните икономики. По същия начин, екологични технологии ще чрез бързото развитие и се наслаждаваха на силния ръст. Магистърски програми в екологично инженерство проучи проблемите на човешкото въздействие върху околната среда и развитието на нови технологии, за да се справи с тези предизвикателства. Само ако ние разбираме сложността на човешкото въздействие, може ли успешно да го управляват по устойчив начин. Като магистър по екологично инженерство ще ви направят експерт в тази динамична област.

A магистърската програма по екологично инженерство ще ви преведе през някои от най-неотложните проблеми на околната среда, като устойчив и генериране на възобновяема енергия, изменението на климата, управлението на отпадъците, осигуряването на питейна вода или стареене на градската инфраструктура.Програмата има за цел да събере заедно различни дисциплини, предоставяйки на студентите с юридическа, икономическа и социална среда.

Ако искате да сте част от бъдещите големи решения и се интересуват от получаване на качество и конкурентни образование, да вземе магистърска степен по екологично инженерство! Търсене чрез опциите по-долу, за да намерите степен бъдеще!

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Инженерни проучвания
 • Екологично инженерство
Области на обучение
 • Инженерни проучвания (172)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение