Keystone logo

5 Магистратура Програми в Мода Дизайн на аксесоари Дизайн на обувки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Мода
  • Дизайн на аксесоари
  • Дизайн на обувки
Области на обучение
  • Мода (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Мода Дизайн на аксесоари Дизайн на обувки

Магистърска степен е уникално образование възможност, където студентите могат да придобиват знания в определена предметна област. Повечето студенти се записват в този вид на програмата след завършване на висшето образование. Има няколко различни курсове, предлагани в целия свят.

Какво е магистър по Shoe Design? Това е специализирана програма за модни привърженик студенти, които се интересуват от придобиване на повече знания за обувки. Някои програми също учат около чанта и аксесоар дизайн. Тези продукти често вървят ръка за ръка в света на модата, така че с фон и в двете области често е полезно. Повечето програми предоставят учениците образованието по история на обувки, на технологиите, свързани с проектиране на обувки, както и на различните етапи на развитие. Студентите се интересуват от този тип образование обикновено вземат класове на територията на колежа.

Има няколко ползи за изучаване на обувки в напреднал ниво.Граждани могат да придобият специализирани умения, за да им помогне да имат по-голям успех в модната индустрия. В допълнение, обувки са изключително популярни. Затова хората с този тип фон често имат повече възможности за работа.

Има университети по света, където учениците могат да получат магистърска степен. Цената на тази напреднала степен зависи от конкретната програма и училището. Повече детайли обикновено са на разположение с офис допускането му.

Хората, които завършват с магистърска в Shoe Design имат множество възможности в модната индустрия. Някои хора продължават да станат дизайнери. Те създават свои собствени линия на обувки и чанти. Други работят в проектиране или разработване на продукти за марки или производители. В зависимост от skillset и интерес, някои може да предпочитат да работят за търговия със стоки и визуални аспекти на обувки. Други могат да се съсредоточат стриктно върху развитието и логистиката на продукта.

Посетете онлайн, за да намерите магистърска програма, която ще ви помогне да преминете уменията си. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.