Keystone logo

11 Магистратура Програми в Мода Дизайн на аксесоари Дизайн на бижута 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Мода
  • Дизайн на аксесоари
  • Дизайн на бижута
Области на обучение
  • Мода (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Мода Дизайн на аксесоари Дизайн на бижута

Много студенти преследват магистърска степен след като се дипломират с тяхната степен бакалавър. Тази усъвършенствана степен е чудесна възможност да получат специализирани знания, които могат да ускорят своите умения на работното място. Има програми, достъпни в цял свят на господаря.

Какво е Господар на бижута? Тази усъвършенствана степен програма обхваща всичко, което трябва да знаете, за да изпитате успех в бизнеса на бижута. Ще научите за топчета работен, стискайки и коване техники, съвети за стил, как да проектирате свой собствен ред и др. Има различни университети по целия свят, които предлагат това образование, а повечето от тях са базирани на територията на колежа. Някои програми също учат аксесоар дизайн, който е ценни знания за бъдещата си кариера. Може да има специфични изисквания, които се прилагат, като портфолио. Въпреки това, повечето приложения са прости и бързи.

Има няколко ползи за получаване на магистърска степен по Бижута.Една съвременна степен е чудесен начин за подобряване на вашите лични и професионални умения. Той помага на много хора да изпитат по-голям успех в бъдещата им кариера. В допълнение, този тип програма е много подробно ориентирани.

Разходите за придобиване на магистърска степен варира в зависимост от училището, за да изберете, за да присъстват. Има университети по целия свят, които предлагат този вид на програмата, и всеки от тях определят различни цени. Можете да изследвания точната цена с офис допускането им е.

Завършили които имате Господар на бижута премине към работят в най-различни работни места. Много хора започват свои собствени линии. Други работят за търговци на дребно и дизайнери. Има и хора, които работят за производителите. Някои хора предпочитат да работят с фини бижута, докато други предпочитат да работят с носия парчета.

Можете да кандидатствате за магистърска програма онлайн. Когато търсите в курсове, се уверете, че да се намерят най-подходящия, който да отговаря на вашите нужди.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.