Keystone logo

51 Магистратура Програми в Проектантски проучвания Мениджмънт и дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Проектантски проучвания
 • Мениджмънт и дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (51)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Проектантски проучвания Мениджмънт и дизайн

  Студентите със страст към изкуствата могат да продължат кариерата си, като придобият магистърска степен. Този вид степен често е ценна за получаване на високоплатени позиции и може да бъде спечелена чрез изучаване на пълно или непълно работно време.

  Какво е магистър по управление на дизайна? Този тип степен се фокусира върху преподаването на индивиди как да създават анимирани картини, графики и видеоклипове, използвайки авангардни техники за дизайн. Студентите усъвършенстват дисциплината си чрез усвояване на компютърни програми, изучаване на различни истории на изкуството и разработване на портфолио от оригинални произведения на изкуството, които могат да използват за придобиване на стажове. Те получават обратна връзка от своите връстници и преподаватели, за да анализират и подобрят работата си.

  Завършилите тази програма имат удовлетворение от придобиването на силно критическо мислене, решаване на проблеми, лидерски умения и управленски умения, които могат да им помогнат през цялата си кариера.Много индустрии търсят хора с отлични умения за междуличностно и времево управление, които също могат да мислят извън кутията и да създават уникални анимации.

  Разходите за магистърска степен по мениджмънт на дизайн зависи от институцията. Дължината на програмата може да варира драстично; Най-много между 1 и 3 години. Препоръчва се студентите да се свържат с администрацията на институцията, за да научат повече за съответните разходи.

  Повечето завършили завършват да работят във филмовата или издателската индустрия постоянно или на свободна практика. Те водят екипи, за да осигурят успешното завършване на очакванията на клиентите. Филмовата индустрия непрекъснато се нуждае от аниматори, които да работят по детски филми или филми със специални ефекти. Списания и вестници наемат специалисти, които да нарисуват илюстрации за статии или онлайн уебсайтове. Други решават да преподават в публични или частни институции или да предлагат индивидуална инструкция.

  Индивидите могат да спечелят тази степен от институции в целия свят и да избират от онлайн или в курсове. За да започнете, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.