Keystone logo

60 Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Дигитални комуникации 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Дигитални комуникации
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (60)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Дигитални комуникации

След като сте приключили степен програма за бакалавърска, твърде вероятно е квалифициран да продължи образованието си чрез записване в магистърска програма. Това ви предоставя HEADSTART в кариерата си и се готви да наследи със съответните умения и знания свързани.

Какво е магистър в Digital Communication? Digital комуникация просто се отнася до изпращането и получаването на информация чрез електрически технологии, като например компютри, телефони и цифрови билбордове. Тъй като това е една голяма област, кариерите, които са възможни също са доста разнообразни, което означава, че фокус на изследвания може да варира точно толкова. Възможно е да се вземат курсове, свързани с компютърните науки, цифров изследвания, публикации, нови медийни проучвания, разпространение, както и много други цифрови полета.

Студентите, които отделят време, за да се специализират обучението си за кариера те се надяват да продължат най-вероятно ще се възползват от по-висока специфична подготовка.Освен това притежателите градусови магистърски често са в състояние да спечелят по-висока заплата, отколкото тези, които само имат бакалавърска степен.

Преди записване, важно е да има разбиране на разходите за спечелване на магистърска степен в цифровата комуникация. В програма, училището, както и страната на проучване, за да изберете всички повлияе на разходите, необходими за завършване си степен.

Видовете кариери, които са възможни с магистърска в Digital Communication са толкова разнообразни, колкото самата програма. Ако се интересувате от мултимедийни или дизайн, можете да се превърне в уеб разработчик. студенти по компютърни науки са подготвени за кариера в специалисти по управление компютърна система и информационните технологии. Възможно е да се работи в повечето позиции, свързани с производство на филми, като редактор или издател. Освен това, много фирми желаят експерт социални мрежи, за да им помогне да се създаде онлайн присъствие.

Ако се интересувате от цифрова комуникация, да намерите най-добрата програма за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.