Keystone logo

5 Магистратура Програми в Изкуствознание Приложни изкуства Декоративни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Изкуствознание
  • Приложни изкуства
  • Декоративни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Изкуствознание Приложни изкуства Декоративни изкуства

&nbsp

Когато се вгледаме в красиво дизайн ваза или поднос и се чудя в сложната дърворезба, вие се възползват от света на декоративните изкуства. Ако обичате да създавате функционални, но красиви предмети, това може да бъде на площ от проучване, за да разгледа.

Какви са декоративни изкуства?

Декоративните изкуства се отнасят до проектирането и производството на естетически приятни, но функционални, обекти. Елементите на декоративните изкуства често се наблюдават в областта на интериорния дизайн. Тъй като елементите, създадени чрез декоративни изкуства са функционални в природата, тази сфера на обучение е различна от изобразителното изкуство, която произвежда красота заради сам красота 'S.

Какви са ползите от приема на магистърска степен по декоративни изкуства?

A магистърска степен в Украсете Arts ще осигури специализирано обучение в областта на декоративните изкуства. Интериорни дизайнери и други специалисти, декоративни изкуства могат да използват това обучение да продължат своите цели в кариерата.

Колко струва да се вземе магистърска степен по декоративни изкуства?

Вашето училище и страната, в която избират да учат в двете ще се отрази на цената на един магистър по декоративни изкуства специалност.

Каква кариера Подобряване можете да очаквате с магистърска степен по декоративни изкуства?

Ако ви се иска да вземат кариера декоративни изкуства към следващото ниво, обширна обучение, което се предлага с майстор в декоративни изкуства степен може да осигури необходимото обучение, за да помогне.

Защо Вземете Arts Course онлайн Декоративно?

Декоративни изкуства се поддава добре на онлайн проучване, в някои области. Ако намерите онлайн курс, които се предлагат в декоративни изкуства, можете да се възползвате от достъпност и гъвкавост за обучението си.

Къде да вземе магистърска степен по декоративни изкуства?

Училища, предлагащи магистър по изкуства програми често предлагат декоративни изкуства градуса. Можете да намерите Магистър по декоративни изкуства в един от много университети по целия свят.

Как да кандидатствам за магистърска степен по декоративни изкуства?

Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.