Keystone logo

1 Магистратура Програми в Социални науки Политология Гражданско право 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Политология
  • Гражданско право
Области на обучение
  • Социални науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Социални науки Политология Гражданско право

Магистърска степен е опция за студенти, които преди това са получили бакалавърска степен. Получаването на степен позволява на хората да се наричат ​​експерт в своята област. Това обикновено е предпоставка за придобиване на докторска степен.

Какво е магистър по гражданско образование? Магистър по гражданско образование включва практическите и политическите аспекти на гражданството. Това включва гражданските закони и кодекси, задълженията на гражданите и политическите или етичните традиции. Студентите могат да посещават курсове по междукултурна и международна комуникация, дигитална гражданска градина, деца и международно развитие, регионално планиране, градско обновление и религиозни изследвания, сред много други. Тези курсове често са предназначени да обучават студента не само за местната гражданска инициатива, но и как гражданството засяга правителствата по света.

Лицата, които получават следдипломна квалификация по гражданско образование, често учат много умения, които им помагат в кариерата си, както и в ежедневието. Студентите могат да научат как да управляват своето време и проекти, както и как да създават бюджети за тези проекти. Други придобити умения включват лидерство, критично мислене и публично говорене, които отварят вратата за повече възможности за кариера.

Цената за придобиване на магистърска степен по гражданско образование зависи от няколко фактора, включително кое училище посещава студентът и къде се намира училището. Броят на кредитните часове изисква и фактори в разходите.

Хората, които получават диплома по гражданско образование, вероятно ще могат да избират от широк кръг кариери. Студентите могат да се занимават с право, управление на социални услуги, публична администрация, политика или връзки с обществеността. Обичайните работни места включват медиатори, мениджъри на организациите на общността и градски проектанти, които използват социалната организация и правителството, за да следват важни за техните общности дневници. Някои студенти могат да изберат да получат докторска степен. и след това се кандидатира за политическа служба.

Учебните институции по целия свят могат да предлагат програми в гражданската сфера или в подобни области. Много от тях предлагат и онлайн курсове за тези, които се нуждаят от повече гъвкавост. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.