Keystone logo

67 Магистратура Програми в Архитектурни проучвания Градоустройство 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Архитектурни проучвания
 • Градоустройство
Области на обучение
 • Архитектурни проучвания (67)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Архитектурни проучвания Градоустройство

  Придобиването на магистърска степен дава възможност на студентите да усъвършенстват своите знания, умения, опит и потенциални кариери в рамките на избран академичен фокус. Повечето програми за завършване обикновено отнемат една до две години.

  Какво е магистър по градоустройство? Тези програми са предназначени да подготвят студентите с необходимите умения за развитие и управление на кариера в областта на градоустройственото планиране. Студентите могат да вземат курсове, насочени към изучаване на обществени места, културни проучвания, планиране на бюджета, правни въпроси, екологични проучвания, инфраструктура, дизайн и архитектура. Основната цел на всяка програма е да се развият уменията за мултидисциплинарно градоустройствено планиране, които да бъдат използвани за устойчивост на градските райони в реални сценарии. Някои програми може да изискват предварителни курсове или бакалавърски степени да бъдат завършени преди записване.

  Студентите имат възможност да изпитат много предимства от придобиването на степен. Да се ​​научим как правилно да организираме и планираме реалистични проекти, да се справим с всякакви проблеми и пречки, които могат да възникнат и да комуникират ефективно с другите, са всички полезни умения, които могат да бъдат приложени към възможните кариери и като възрастни, допринасящи за обществото.

  Тъй като географското местоположение и продължителността на курса могат да зависят от всяка институция, разходите за всяка програма могат да варират. Учениците, които желаят да започнат програма, се насърчават да се свържат с избраните от тях училища за допълнителна информация.

  Има много възможни кариери за изследване с магистърска степен по градоустройство. През последните години се наблюдава увеличение на съответните работни места в много отрасли. Студентите могат да очакват да намерят възможности като градски проектанти, общински предприемачи, строителни мениджъри, консултанти за устойчиво развитие, държавни служители, ландшафтни архитекти и геодезисти. Други потенциални работни места включват плановици по транспорт, екологични мениджъри, агенти по недвижими имоти, мениджъри на природни ресурси и служители за историческо съхранение.

  Международни опции и настаняване за студенти с натоварени графици могат да бъдат на разположение. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.