Keystone logo

1 Магистратура Програми в Умения за живот DIY (Направи си сам) Градинарство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Умения за живот
  • DIY (Направи си сам)
  • Градинарство
Области на обучение
  • Умения за живот (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Умения за живот DIY (Направи си сам) Градинарство

Много програми за бакалавърска степен естествено водят до висше образование. Един вариант на това ниво е магистърска степен. Програмите на магистърската програма обикновено осигуряват професионално обучение за определена кариера.

Тези студенти с бакалавърска степен в областта на земните науки или свързаните с тях области може да проявят интерес да знаят какво е магистър по градинарство. Звеното за градинарство търси човешки ангажимент с околната среда, за да осигури творчески решения за решаване на проблеми, свързани със селското стопанство, ландшафтния дизайн и начините, по които хората използват земята. Подполетата и областите на специализация могат да включват цветарство, оранжерийна технология, лозарство, опазване на водите, отглеждане на растения, хранителна интервенция и селскостопански екосистеми.

Завършването на магистърска степен по градинарство може да даде на студентите по-добри умения в комуникацията, особено що се отнася до споделянето и представянето на знания за научните изследвания, стратегията и дизайна на градинарството. Освен това завършилите трябва да могат да идентифицират и оценяват различни проблеми и решения, свързани с ландшафта и селското стопанство.

С магистърски програми за обучение, магистър по градинарство може да бъде завършен за около две години. Програмите за непълно работно време могат да отнеме до три до пет години. Финансовите разходи варират в зависимост от местоположението на инструкцията.

В зависимост от специалността на студента магистърската степен по градинарство може да доведе до голямо разнообразие от кариери. Те могат да се основават на научни изследвания, ландшафтен дизайн, опазване, култивиране, биогенетика или маркетинг. Примерите за конкретни кариери включват ландшафтен архитект, биогенетика, молекулярен учен или професор или преподавател. Други опции включват работа като мениджър за детска градина, зимна градина или обществена градина; започване на дейност като производител на плодове или зеленчуци; или проверка на качеството на селскостопанската продукция, управлявана от частни или публични корпорации.

Курсове по градинарство се предлагат в много страни по света. Съществуват и опции за включване или част от програмата онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.