Свържете се директно с училищата - Сравнете 107 Магистратура в Масиви от данни 2024

107 Магистратура Програми в Масиви от данни 2024

Преглед

Магистърски степени са академичните сертификати дава на учениците, които завършват програма завършил ниво степен. След като сте си магистърска степен, можете да преследват доктор или да започнете кариерата си.

Какво е Господар на Big Data? Всеки ден, масови количества данни са създадени всички краища на света, и това е отговорност на опитни анализатори да се анализира чрез тази информация, намиране на ценна информация и не се вземат предвид безсмислени боклуци. Обучението по големи данни ви помага да овладеят необходимите, за да станете анализатор умения и ви учи основите на анализа на данните. Някои от основните дисциплини от програмата включва математика, дизайн на данни, управление на проекти, както и прогнозен анализ. По време на следването си, можете да научите как да се движите и да разберат най-различни данни минни технологии.

Многобройни индустрии, от държавното управление за търговия на дребно, анализи да използват данни, за да се направи по-добри бизнес решения.В програмата на магистърското ви учи как да работят във всяка една от тези индустрии. Такава способност ви помага да се открояват от конкуренцията при кандидатстване за позицията.

В зависимост от училището и страната, магистърска степен отнема около 1-2 години, за да придобие. Обучение и такси също се различават, но можете да се свържете с вашия колеж, за да се определи точната цена на записване.

Анализ на данни са от съществено значение за редица индустрии. След като сте си степен, ако не сте квалифицирани да работят в съобщения, финанси, здравеопазване, производство, управление, както и набор от други области. Магистърска степен в големите данни също ви подготвя за позиция в управлението, свързани с обществения ред, и технологията. Докато много висшисти избират да станат анализатори на данни, други избират да станат бизнес анализатори, архитекти данни, системи анализатори и бизнес разузнаване разработчици.Big данни е ценен ресурс за работодателите, и образователен опит в темата се откроява благосклонно на автобиография.

Училища в целия свят предлагат магистърски програми степен по големи данни, както и онлайн курсове също са опция. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Масиви от данни
Области на обучение
  • Технологични изследвания (107)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение