Keystone logo

17 Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Винарство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Винарство
  • Винарство
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Винарство

A магистърска степен е академична степен, предоставено от колежи и университети след завършване на проучвания, които демонстрират майсторството на зона за професионална практика или специално област на обучение. Тази степен изисква умения по-високо ниво в анализ, критична оценка, професионално приложение, и критично мислене. Степента обикновено се предоставя в хуманитарните науки, социални науки, изящните изкуства, медицински сестри, теология, философия, или музейни проучвания.

Какво е магистър по Бизнес Wine? A Магистър по Бизнес Wine изследва знанията, уменията и стратегиите, необходими за постигане на резултати в световната винена индустрия. Изучават развитие пазара на вино за домашна и световната търговия, и да станат добре подкован и обучени в производството и продажбите на вино. Целта на тази степен е да се обучават студенти, за да станете опитен вино бизнес професионалисти.Курсовата може да включва теми, свързани с международната икономика вино, винарската промишленост, логистика и покупки, преговори, енология, както и дегустация на вино.

Завършилите магистърска степен по Бизнес Wine вникнете в бизнес области като бранд стратегия, сливания и придобивания, поведението на потребителите, медиите, връзки с обществеността, развитие на международния пазар, както и за управление. Защото винарската индустрия има световно значение, завършилите имат силно осъзнаване на международните отношения и бизнес. Те също така се развиват силни комуникационни умения, които им позволяват да споделят и научи виното им знания на другите.

Цената на магистърска степен варира, в зависимост от учебното заведение, на страната на обучение, както и времето и единици, необходими за програмата. За да научите повече, свържете се с офиса на признания и се информира за курса на обучение и разходите си.

Възможности за работа в бизнеса вино са силни и заплатите са добри.Някои възможни професии, свързани с тази степен включват регионално износ мениджър, продуктов мениджър, маркетинг мениджър, мениджър комуникации, вино директор и търговски мениджър.

Възползвайте се от образователни възможности, които предлагат онлайн, без значение къде живеете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.