Keystone logo

41 Магистратура Програми в Маркетингови науки Маркетинг Брандиране 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Брандиране
Области на обучение
  • Маркетингови науки (41)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Маркетингови науки Маркетинг Брандиране

Много студенти, които се записват в магистърска програма, наскоро завършиха бакалавърска степен в съответната област. Завършването на тази програма често позволява на завършилите да се специализират, да напредват или да получават по-високи заплати в избраната от тях кариера. Магистърската степен е следващата образователна стъпка към докторат.

Какво е магистър по маркетинг? Този тип програма се фокусира върху стратегии, които установяват силни взаимоотношения между марките продукти или услуги и крайния потребител. Учениците се научават да изграждат и управляват силни марки, за да помогнат на организациите да се конкурират на пазара. Анализът на марките, маркетинговите стратегии, комуникациите и бизнес операциите обикновено се включват в курсовете. Концептуалните теории и казуси често се използват за насърчаване на разбирането за приложението на знанията в реални ситуации.

Специализацията в брандинга подпомага уменията на студентите да взимат решения, практически и теоретични знания за глобалните маркетингови и бизнес стратегии. Те са полезни в тази трудна индустрия, но също така се прехвърлят и на други бизнес арени като управление на проекти и продажби.

В институциите може да бъде трудно да се предскажат разходите за придобиване на степен. Таксите, обучението и курсовата работа може да варират в зависимост от стажове, изследователски проекти и други опции, които могат да бъдат на разположение. Внимателното разглеждане на определена програма може да помогне да се определи обхват на разходите и да се даде обща представа за общите разходи.

Бранд мениджърите често намират позиции в комуникационните агенции и международните компании за маркетинг и маркетинг, както и правителствени и нестопански организации. Мениджърите по връзки с обществеността и продажбите, продуктовите мениджъри и маркетинговите консултанти често имат магистърска степен. Много професионални организации изискват специалист по марките да създават обществения имидж на компанията. Набирането на персонал е обичайно и много студенти търсят позиции преди дипломирането.

Едно лице може да се запише в програма за овладяване на марката навсякъде по света. Онлайн опции също са на разположение за тези, които не са разположени в близост до университет, който има тази програма и не могат да се преместят. За да започнете процеса, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.