Keystone logo

38 Магистратура Програми в Науки за живота Градинарство Ботаника 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за живота
  • Градинарство
  • Ботаника
Области на обучение
  • Науки за живота (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Науки за живота Градинарство Ботаника

Придобиването на магистърска степен е завършено образователно постижение, което обикновено отнема най-малко две години посещаване на училище на пълно работно време. Студентите, които получават магистърска степен, могат да се възползват от личните и професионални възможности, които могат да осигурят допълнително обучение.

Какво е магистър по ботаника? Тази академична програма предоставя на студентите уменията и знанията, които им е необходима за кариера в областта на биологичните науки с акцент върху живота на растенията. Учениците научават за биохимичните процеси, включени във всички растения, както и за присъщите им структури, еволюционното развитие и свойствата на различните форми на растенията, от микроскопична гъба до гигантско дърво.

Програма "Магистър по ботаника" може да бъде от полза за студентите, тъй като те се учат как да провеждат свои собствени изследвания, как да дават професионални презентации и как ефективно да анализират растителни проби.Тези умения могат да помогнат на студентите да се подготвят за трудностите на бъдещото си работно място.

Всяко училище, което предлага магистърска програма по ботаника, ще се различава в техните изисквания и по този начин разходите могат да се различават. Студентите се съветват да проучат напълно своята бъдеща училищна и магистърска програма, преди да започнат своята степен.

Дипломирането с магистърска степен по ботаника помага на студентите да се подготвят за кариера в областта на науката, образованието, научните изследвания, опазването, развитието, правителството или фармакологията. Студентите могат да изберат да работят като ботаници, които изучават растения в отдалечени гори, тъй като изследователите изследват въздействието на изменението на климата върху горите или в биотехнологиите, подпомагащи разработването на нови лекарства и лечения, използващи растения и билки. Учениците, които са особено страстни за ботаниката, могат да изберат да получат докторантура след магистърска степен, така че да могат да концентрират образованието си в определена област.

Училищата могат да предлагат курсове за онлайн или дистанционно обучение за ботанически студенти, така че да могат да получат магистърска степен независимо от географското си местоположение. За да намерите програма, която работи за вас, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата школа по избор, като попълните формуляра за попълване.