3 Магистратура Програми в Борба с корупцията 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Етика
  • Борба с корупцията
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Борба с корупцията

Получете по-задълбочено разбиране на областта си на обучение, като получите магистърска степен. Това може да се получи след завършване на бакалавърското обучение. Магистърската степен често изисква дипломна работа да получи признание.

Какво е магистър по антикорупция? Тази програма се фокусира върху спазването и борбата с корупцията в бизнеса и политиката. Може да се съсредоточите сериозно върху анти-престъпността, спазването и етиката. Тази програма обикновено отнема две години, за да завърши с окончателна дисертация. В някои от курсовете ви можете да идентифицирате заплахите и рисковете за закона, както и да научите как да провеждате вътрешни разследвания. Вероятно ще бъдете обучени да правите бизнес с най-високи етични стандарти.

В тази област на обучение можете да научите много жизненоважни умения като идентифициране на заплахи за закона и как да предприемете превантивни мерки във вашата общност. Тази степен може да ви даде по-широки познания за света и законите, които го структурират, което води до повишаване на уменията за критическо мислене.

Цената на магистър по антикорупция е различна за повечето училища или държави. Имайте предвид, че трябва да сте получили бакалавърска степен преди да започнете магистърска степен.

Тази разнообразна област на обучение може да създаде нови и вълнуващи възможности. Може да изберете да работите като адвокат или като главен служител по съответствието. Може да станете изпълнителен директор на бизнеса, високопоставен служител, който подсилва репутацията и етичния външен вид на вашата компания. Друга възможна длъжност може да бъде представител на бизнеса за развитие на бизнеса, който се занимава с проблемите на изпирането на пари по света и работи със стратегия, продажби и маркетинг. Много компании имат програма за етика и съответствие или подразделение, в която можете да работите.

Антикорупцията е кариера, която е необходима навсякъде по света. Можете да намерите онлайн курсове и програми в международен и национален мащаб. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.