Keystone logo

61 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Богословие 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Богословие
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (61)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Богословие

A магистърска степен е завършил степен, която помага на учениците да намерят кариера в тяхната област на изследване. До известна степен може да се спечели в университети по целия свят, и то обикновено отнема между две и четири години, за да завърши, в зависимост от програмата.

Какво е магистър по богословие? Тази програма е предназначена за студенти, които искат да служат в църква. След дипломирането си, студентите трябва да имат по-дълбоко разбиране на църквата и нейната мисия, да бъдат компетентни по библейския гръцки или иврит, и имат ангажимент за разработване на духовна зрялост в други, както и себе си. Основни теми обикновено включват богословското, практичен служение, и библейски изследвания. Други курсове могат да включват херменевтика, Стария и Новия завет, фондации, проучвания петдесятни, християнската етика, принципи и практики на преподаване и научни изследвания и писане на доклад.

Лица, които преследват степен полза божество чрез изграждане на професионални умения, за да бъдат в състояние да доведе църква и паството.Те също така имат способността да използват принципи теология да направи независимо образувани съдебни решения на съвременните проблеми в общността.

Разходите, свързани с печелите степен божество ще варират от едно място на друго. Местоположението на училището и продължителност на програмата ще се вземат в цената. Студентите, които искат да знаят какво точно обучение и такси ще бъдат да се свържете директно на училищата.

Има редица възможности за кариера за лица с магистърска степен по богословие. Перспективи включват са министри, учители и лидери в различни контексти пасторални. Църкви и храмове са някои възможности за трудова заетост, както и здравни заведения, неправителствени организации, както и институционалните среди. Някои завършилите избират да бъде капелани в затворите и болниците, докато други могат да изберат да станат професори.

Започнете вашето министерство на образованието веднага с помощта на нашата база данни.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.