Keystone logo

39 Магистратура Програми в Науки за живота Биоинженерство 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Науки за живота
 • Биоинженерство
Области на обучение
 • Науки за живота (39)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Науки за живота Биоинженерство

  Намирането на задоволителна кариера, която плаща добре, може да бъде предизвикателна задача. Магистърската степен е добър начин да си дадете предимство в тази област. Разширената степен може да отвори нови врати по кариерата ви, които никога не сте смятали за възможни.

  Какво е магистър по биоинженерство? Степента в тази дисциплина е насочена към студенти, които вече имат фундамент в областта на естествените науки. Тя включва проучване на биологичните функции и усвояване на тези знания по нови и новаторски начини. Възможно е да се специализират в области като микробиална биотехнология или селскостопанска биотехнология. Това е отлична степен за студентите, които искат да дадат своя принос за научния напредък.

  Магистър по биоинженерство предлага отлична възможност да участва в реални научни изследвания. Студентите могат да се научат да прилагат научния метод към своите усилия и да работят с другите в контекста на изследване и приложение, придобивайки уменията, необходими за прилагане на научните теории в практическите приложения и напредъка на професионалната им кариера.

  Цената на магистър по биоинженерство може да варира според местоположението и страната. Проверете таксите за обучение в училищата, от които се интересувате. В повечето случаи това е двугодишна програма, въпреки че има някои по-кратки.

  Има много интересни възможности за работа, свързани с областта на биоинженерството. Биоинженерите могат да намерят позиции в рамките на военните, болниците и други лабораторни среди. Също така е възможно да станете научен сътрудник или професор в университет. Изследователските съоръжения по целия свят работят в областта на биоинженерството и се нуждаят от учени. Магистър по биоинженерство може да бъде основата на цял живот на научното изследване.

  Има много акредитирани институции, на които да спечелите магистърска степен по биоинженерство, достъпна на местно и глобално ниво. Много от тях са програми в университета и имат определени лабораторни изисквания. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.