Keystone logo

14 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес проектиране 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Бизнес проучвания
 • Бизнес проектиране
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (14)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес проектиране

  Често, тези, които са постигнали бакалавърски степени в определена област да реши да разшири познанията си по тази тема още по-далеч, и те правят това чрез записване в магистърски програми градуса. Програми магистърски са интензивни програми за обучение, които обикновено могат да бъдат завършени в рамките на около две или три години.

  Само това, което е магистър по бизнес инженерство? Тази строга програма има за цел да даде на участниците на skillset те трябва да работят ефективно в рамките на бизнеса, правото и инженерни свързани среди. Общите части на обучение в тези програми често включват бизнес администрация, управление на бизнеса, общо управление на науката, управление на веригата за доставки, правната система, икономиката, технологиите и общо инженерство. Някои програми наблягат конкретни области на техниката, като например строителството, докато други предлагат една всеобхватна подход към предмета.

  градусови получатели Много магистърски отбелязват силна удовлетвореност от работата и по-голям потенциал за печалба, след като спечелил напреднала степен. Завършилите са също така по принцип могат да кандидатстват за бизнес инженерни преподавателски позиции в колежите и университетите, трябва да те изберат.

  Тъй като разходите, свързани с вземане на бизнес инженерни курсове се колебаят значително, поради фактори като разбира популярност и география, които се интересуват от дадена програма трябва да се свържете с училището я предлагат за точни разходи за записване.

  Завършилите магистърска в Бизнес Инженерни програми са подготвени за успешна кариера в редица области. Много продължа да стане бизнес мениджъри, мениджъри на веригата за доставки, или управители на финансовите институции. Други намерят платена работа като граждански или финансови инженери.Повечето висшисти да си намерят работа в рамките на различни технически, финансови или свързани с бизнеса професии, а някои избират да преподават предмета или подобна тема в колеж или университет ниво.

  Нашата база данни е страхотно място да се започне проучване специалности на много бизнес инженеринг магистърските предлагани онлайн от училища по света. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.