Keystone logo

10 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес в сферата на развлеченията 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Бизнес проучвания
 • Бизнес в сферата на развлеченията
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (10)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес в сферата на развлеченията

  Магистърска степен обикновено получава студенти напред чрез предоставяне на уменията на експертно ниво да се прилага по отношение на избраните от тях области в кариерата. Тази усъвършенствана степен обикновено отнема между една и три години, за да завърши, и допълнителната експертиза, придобит чрез програмата обикновено се отваря повече възможности за работа и позиции на по-висша инстанция.

  Какво е магистър в развлекателния бизнес? Тази степен учи комерсиалната страна на средствата за масова информация и забавление. Студентите обикновено ще се научат как да се определят тенденциите за забавление и как да планират големи продукции да бъдат спазени сроковете. Студентите също ще обикновено се включат в работата с екипи за организиране на фестивали и панаири. Да се ​​научиш как да се развива стабилно бизнес план като цяло е ключов аспект на курсовата работа. Степента може да се подготви висшисти да стане мениджър в такива области като филмови, телевизионни, развлекателни събития и музика.

  Студентите, които следват магистратура в развлекателния бизнес имат възможност да научат тайните на създаването на успешен бизнес. Студентите често са в състояние да изгради жизнените възможности мрежи с мениджъри развлекателната индустрия и лидери, които дават възможност на студентите да следват важни изводи за работа, като едновременно с изучаването на критични комуникационни умения.

  Цената на този вид степен може да варира в широки граници в зависимост от това къде се намира училището, как престижната програма или училището е и други фактори. Той винаги е разумно да се изследвания на разходите и финансирането, преди да кандидатствате.

  С магистър в развлекателния бизнес, завършили обикновено са по-голямото търсене в производствени и комуникационните отдели, и те могат да прогресират до обща позиция мениджър. Често, завършили използват своите умения и мрежи, за да развиват собствената си компания с помощта на бизнеса към потребителите или бизнес към бизнес модел.Ставайки талант агент за действие, да пее или дори професионални спортни звезди също е жизнеспособна път за много хора, които завършат на тази програма.

  Развлекателната индустрия се нуждае от хора, които са страстни, но организирано. Ако сте заинтересовани в напреднала степен в тази област, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.