Свържете се директно с училищата - Сравнете 52 Магистратура в Бизнес и икономика 2023

52 Магистратура Програми в Бизнес и икономика 2023

Преглед

Всяка фирма е уникален, но всички те разчитат на едни и същи основни принципи, за да функционира. Теорията на търсенето и предлагането описва пазарните сили, които всеки бизнес трябва да се изправят. Фирмите се нуждаят от талантливи хора с магистърска степен по бизнес и икономика, за да се осигури критичен анализ и вникване.

Какво е магистър по бизнес и икономика? Тя е модерна степен, която изисква две години проучвания за специализанти, за да завършите. Студентите разработват стратегически способности за мислене, необходими за планиране и изпълнение на печеливша дейност. Тези ученици са приготвени с най-новите теории за това как работи икономиката и са призовани да представят разяснения и опции за управление на най-високо ниво. Те създават стратегии за управление на оскъдните ресурси на компанията в най-продуктивния начин.

Economics е широка област на обучение, но фокусът е конкретно за това как фирми бизнес функция.Студентите, допълнително подобряват своите умения за критично мислене, тъй като те учат как пазарната среда влияе на действията на частния бизнес. Учениците научават как да работят с общи софтуерни инструменти, и те се развиват техники за събиране и анализиране на данни. До приключване на програмата си, завършили са в състояние да представят своите констатации и препоръки относно начини на действие, които ще окажат влияние върху рентабилността на техните организации.

Цената на тези програми може да варира в зависимост от институциите. Учениците трябва да се свържат с признания отдел на училището си на избор за повече информация относно специфични такси и цени за обучение. Важно е също така да се разгледа от стойността на жилището, храната и други разходи по време на проучването.

С напреднал степен, студентите се подготвят за ръководни роли в много от големите фирми. Тези специалисти често са призвани да осигурят перспектива и посока.Техните умения са приложими в много области и бизнес функции. Те си намерят работа в операции, логистика и маркетинг. Те са особено подходящи за кариери в планирането и да си намерят работа организиране на производствените процеси в производствени фирми.

Важно е да се започне проучване опции веднага. За много ученици, традиционната среда колеж в класната стая не е практично. За тези с географски или насрочване на трудности, онлайн университети предлагат много отлични възможности за обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Бизнес и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (52)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение