Keystone logo

39 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес икономика
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес икономика

В магистърската степен е предназначен да позволи на учениците да продължат образованието си след завършване на бакалавърска програма. Уменията и знанията, предлагани от степен магистърска програма са предназначени за подготовка на завършилите да скочи направо в успешна кариера.

Какво е магистър по Бизнес икономика? Тази област на обучение е клон на дейност, която се фокусира конкретно върху прилагането на икономиката, тъй като се отнася до работата на една компания. Бизнес икономика студенти често взимат комбинация от курсове от икономика и двете и бизнес програми. Освен това, има много необходими социално-политически изследвания, включително и антропология, психология, и обществени икономика.

Бизнесът е един от най-възнаграждаване полетата за изграждане на кариера в, но тя може да бъде една индустрия, която е трудно да се пробие в. Проучване бизнес икономика в полза на студентите чрез предоставяне на уникален ъгъл на фокус, че често ги прави привлекателни за компаниите.притежателите магистърска степен обикновено печелят много по-високи заплати и често са по-търсени.

Цената на спечелил магистърска степен може да варира в доста малко. Училището и програмата, която изберете, ще повлияе на обучение и други разходи. Вашата страна на проучване също се променя цената. Преди да се запишат в програма бизнес икономика, това е съвсем разумно да проуча изисква сметка.

Повечето от наличните за възпитаници на областта на бизнес икономика кариери са в Анализ. Икономически експерти помагат прецени на пазара, правят препоръки, и влиянието на вземане на решения. Възможно е да се работи като инвестиционен консултант, проучване на пазара специалист, бизнес анализатор, или по банков мениджър. Ако се интересувате от управление, също така е възможно да стане директор на финансите. магистърски степени обикновено са необходими, за да започне на високо равнище бизнес икономика работни места.

Ако се интересувате от изкарва степен по бизнес икономика, започнете от намирането на програмата, която е точно за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.