Keystone logo

5 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Международен бизнес Бизнес в азиатския регион 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Международен бизнес
  • Бизнес в азиатския регион
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Бизнес проучвания Международен бизнес Бизнес в азиатския регион

Получаването на магистърска степен дава възможност на студентите да развият кариерата си в специализирани области на обучение с разширени умения и знания. Завършването на програма обикновено изисква едно до две години обучение.

Какво е магистър по азиатски бизнес? Тези програми се основават на управленски, административни и стратегически умения, необходими за бизнес кариера на международни и азиатски пазари. Студентите могат да избират курсове, насочени към основните проучвания на световните икономики, управлението на стартирането, международните закони, финансирането и управлението на човешките ресурси. Концентрираните теми в азиатските бизнес проучвания включват междукултурното управление, културата на азиатските страни, регионалните проблеми, дигиталният маркетинг, социалните медии, логистиката, бизнес правото и управлението на Тихоокеанския Азия. Студентите могат също така да имат възможност да се включат в езикови курсове и стажантски програми.

Завършването на програма в азиатския бизнес може да предложи на студентите широк спектър от полезни умения. Управлението на изследователските методи, силното разбиране на социалните и политическите системи в световен мащаб и умението да комуникират с други бизнес лидери са силни способности, които могат да помогнат на завършилите, когато намират задоволителна кариера.

Цената за вземане на програма може да варира в зависимост от институцията и избора на курса. Перспективните студенти, които се интересуват от определена програма, трябва да достигнат до конкретни училища, за да научат повече за разходите, предпоставките и други изисквания.

Магистър по азиатски бизнес предоставя на студентите специализирани познания за азиатските региони и много възможни международни кариерни пътеки. След дипломирането, хората могат да очакват потенциални възможности за работа като преводачи, финансови консултанти, бизнес анализатори, бизнес съветници, лобисти, изследователи, специалисти по връзки с обществеността, мениджъри по продажбите, специалисти по маркетинг, дипломати, чуждестранни кореспонденти, директори за развитие в азиатските пазари.

Студентите с ограничен достъп или натоварени графици могат да намерят опции за курсове за работа на непълно работно време и онлайн. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.