Keystone logo

63 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес разузнаване 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес разузнаване
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (63)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес разузнаване

Бизнес разузнаване притежава потенциала за организациите да въвеждат големи количества информация за всичко е процеси и способности и продукцията на нови възможности, стратегии, конкурентно предимство и стабилност. Магистър по бизнес анализ учениците ще се научат да отчитат и анализират бизнес информация, свързана с използването на инструменти и технологии, като например сравнителен анализ, извличане на данни, обработка на сложни събития, управление на изпълнението и добив процес, прогнозен анализ, обработка на текстове онлайн аналитична обработка и предписания анализи . Много Магистър по програми за бизнес анализ ще обхване Six Sigma и концепцията на бизнес история за идентифициране идеални бизнес процеси за подобряване и обоснове предложенията за промени.

Магистър по Бизнес програми разузнаване степен предлагат специализирани магистърска научна степен по е-бизнес, интелигентни транспортни системи и услуги, Информатика и стратегическо управление.На разположение в университетите и бизнес училищата в Бирмингам, Лондон, Borås, Денвър и Барселона, между другото, учениците разполагат с набор от известните програми за избор, когато решават кои магистърска степен по Business Intelligence да продължи. Магистър по програми за бизнес анализ обикновено последните една-две години и завършват магистърска теза проект.

Ако сте завършили бакалавърска "е степен в сродна тема, и бих искал да добавя конкурентно предимство на вашата автобиография, защо да не научите повече за Магистър по Бизнес програми разузнаване степен на всеки от представените университети и бизнес училища, изброени по-долу !