Свържете се директно с училищата - Сравнете 181 Магистратура в Бизнес администрация 2024

181 Магистратура Програми в Бизнес администрация 2024

Преглед

Нивото на магистърска степен на образование дава възможност да продължат образованието си след завършване на бакалавърска програма степен висшисти. След завършване на университета, студентите често имат дълбоко разбиране на тяхната сфера е необходимо да въведете своята кариера.

Какво е магистър по бизнес администрация? Като цяло бизнес програма, учи бизнес администрация предоставя на студентите с оперативната и икономическо разбиране, за да въведете кариера в бизнеса. Те също ще, обаче, да научат управленски процеси и по-висок прием, за да се подготви за лидерски роли. Курсове често се фокусират върху управлението на човешките ресурси, предприемачество, финанси, счетоводство и маркетинг.

Бизнес вече е много полезно пространство на фокус за студенти, защото това им позволява да въведете високо устойчива кариера, която често се предлага по-големи заплати.Проучване прилагане може да бъде дори по-благоприятно за амбициозни студенти, защото те могат да бъдат квалифицирани да въведете управленски и лидерски позиции.

Обучението и разходите печелите магистърска степен по бизнес администрация варират в зависимост от няколко фактора. Училището и програмата, която се запишат в, както си дължина и страната на проучване, ще повлияе колко струва да печелят си степен. Преди записване, изследвания всички опции старателно.

Получаването на магистърска степен по бизнес администрация ще ви позволи да въведете някоя от кариерите на типичен бизнес степен, като продажбите сътрудник, финансов анализатор, или счетоводител. Освен това, тя може да отвори вратата към лидерство и административни позиции, включително за управление на човешките ресурси, финансов директор, мениджър продажби, или началник на отдел. Повечето от тези кариери обикновено са запазени за онези, с завършил степен, а не просто един студент образование.

За да започнете вашия бизнес администрация програма степен, че е най-добре, че си изследвания и да се намери програма, която отговаря на всички вашите специфични нужди. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (181)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение