Keystone logo

16 Магистратура Програми в Технологични изследвания Безжична комуникация 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Технологични изследвания
 • Безжична комуникация
Области на обучение
 • Технологични изследвания (16)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Технологични изследвания Безжична комуникация

  Първи магистърска степен е полезно по много начини. Това е двугодишна програма, която ви предоставя по-задълбочени познания в областта се надявате да работят в или работят в момента. Вие обикновено се нуждаят от бакалавърска степен, за да се превърне записани в този вид на програмата.

  Вие може би се чудите, какво е магистър по безжична комуникация? Това е програма, която ви позволява да се достигне по-високо ниво на образование, така че вашите кариерни възможности в безжична комуникация се разширяват. Има много курсове може да се вземат по време на периода на двете години, включително безжични основи, обработка на сигнала, безжична сигурност, безжични икономика на индустрията, моделиране безжичен системи, както и данни и информация теория.

  Тази програма ви позволява да увеличи знанията си, когато става въпрос за безжични комуникации, така че може да се постигне по-високо заплащане и по-предна позиция в кариерата.Тази степен трябва да ви научи да изберете кодиране, схеми за декодиране, управленски и организационни умения. Можете да приложите вашите управленски и организационни умения за вашето ежедневие, за да живеят по-организиран и ефективен начин на живот.

  програми магистърска степен варират в разходите в зависимост от това, което училище или университет, който присъства. Също така, всяка страна има различни такси за обучение и тези, определено фактор, когато става въпрос за колко можете да очаквате да платите.

  Ако получавате тази степен в областта на безжичните комуникации, че е разумно да се знае всички опции за кариера, които имате предварително. Само за да назовем само няколко, можете да се включат в изследователски организации, компютърни центрове, или доставчици на безжични услуги. Може да се намери работа като държавен регулатор, техник поддръжка поле, мрежов администратор, клетъчни техник устройство, инженер мобилно устройство, или телекомуникациите специалист.Тази двугодишна програма трябва да ви даде повече възможности за кариера, така че можете да се специализират в каквато и област, която искате да.

  Първи магистърска степен е мъдро решение за всеки професионалист. Можете да изберете да се запишат в програма, която предлага онлайн курсове или такава, която е строго лично. За да научите повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.