Keystone logo

3 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Африканска литература 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Африканска литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Африканска литература

Получаването на магистърска степен е възвишена академичната гол в кариерата за много студенти. Това постижение осигурява допълнителни знания и умения в дадена област на проучване и може да отвори много нови врати в професията си.

Може би се чудите, какво е магистър в африканска литература? Тази програма дава на студентите специализирани обучения в африканската литературната и интелектуалната история от тях въвеждане на нови подходи и основни теоретични дебати в областта. Курсови модули включват критични подходи към африканска литература, разкази на Индийския океан, африкански популярните медии, съвременни тенденции, насилие и представителство, робството в африканския свят, изследователски методи в транслационни изследвания и теории за културна интеграция.

Ползите от изкарва майстор "е степен продължават покрай засилено потенциал за печалба. Те могат също така да предостави на студентите с професионални и лични умения, за да се ускори тяхното развитие.Тя е също така възможност да се разграничат от връстници с подобни бакалавърски таланти и квалификации.

разходи за програми варират в зависимост от университета, и курса може да продължи между една и две години. Бъдещите учениците ще трябва училището старателно да се гарантира, че отговаря на целите си и да получи очаквания на разходите.

Завършилите магистърска програма често се оказват по-високо търсене на различни позиции в международната академичните среди. Кариери включват преподаване, научни изследвания, свързани с работата, издателска, културна журналистика и различни възможности в медиите, архив работа и културна или историческа управление. Поради широко преносими умения на студентите да получат от тази програма, включително аналитичен и решаване на проблеми, внимание към детайла и способност за научни изследвания, някои продължават в областта, като се стреми кариери за управление на обществени и благотворителни сектори.

За дистанционно обучение платформи предоставят разнообразни възможности за чуждестранни студенти, за да се запишат в тази програма. Студентите могат да вземат класове на пълно или непълно работно време. За да се намерят най-подходящия училище за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.